logo bed

Vi är stolta att presentera vårt breda sortiment av tillbehör för att fullända din sovupplevelse.
Vi erbjuder ett urval av tillbehör, noggrant utvalda för att komplettera din säng och ge dig drömsäng.

För att se hela vårt sortiment och hitta de perfekta tillbehören för din säng, besök någon av våra butiker. Våra kunniga medarbetare hjälper dig gärna att hitta precis det du behöver för att skapa en oas av komfort och stil i ditt sovrum.

Gavel

En säng utan gavel är som en pizza utan ost, en del gillar det, andra tycker att det fattas något.

Precis som med alla våra sängar och gavlar, kan du din gavel efter dina designönskemål, välj den klädsel som passar dig och ditt hem.

Du kan till och med ta med ett eget möbeltyg till oss, så syr vi din unika och alldeles egna klädsel.

Gavlarna är tillgängliga i dessa tyger:

Sängkläder

Resultatet av italiensk hantverksskicklighet och svenska design. Beds lyxiga sängkläder är tillverkade i hjärtat av Italien på en av Europas mest framstående fabriker. Mantello Cosmico är inte bara en hyllning till Italien, utan också en ode till kvalitet och komfort.

Bäddmadrass

Utforska vårt sortiment och hitta den perfekta bäddmadrassen för just dina behov. Vi strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet och komfort, så att du kan vakna upp varje morgon utvilad och redo för dagen. Våra bäddmadrasser är inte bara bekväma utan också stilrena. De klär fint i sina dekorativa och eleganta ramkanter, sydda i samma tyg som du väljer till din säng.

Ben

Vad vore Pippi Långstrump, Charlie Chaplin och Askungen utan sina skor? Det samma gäller bed-sängar och deras sängben. Vi har därför lagt lite extra krut på den detaljen. Du har tre olika grundutföranden att välja på – trä rund design, trä fyrkantig design och svart metall. Som lök på laxen – så kan du kan välja att få trä-sängbenen lackade i precis vilken RAL-färg som helst. Det borde betyda att det finns fler versioner av våra sängben att välja på än antalet invånare i Gränna. Oavsett färg så är våra sängben alltid 14 cm höga.