Vinn en säng från bed i tre enkla steg

En superhjältes största styrka är (förutom en god natts sömn) – sina superhjältekompisar. Samma sak gäller för den som kommer att vinna beds exklusiva säng The Sleepy Svea.

Tävlingen går ut på att få så många som möjligt av sina vänner att följa @bedsverige på instagram.

Så här tävlar du:

Steg 1
följ @bedsverige på Instagram

Steg 2
Skriv en kommentar under tävlingsinlägget på Instagram där du berättar hur dålig sömn påverkar dig i vardagen. Och sist men inte minst – tagga dom som du vill ska följa @bedsverige och hjälpa dig att vinna.

Steg 3 
Få dina kompisar att både följa @bedsverige på instagram OCH gilla/hjärta din kommentar som nämner dom. Det är dessa hjärtan/gilla som vi kommer att räkna för att hitta vinnaren.

Regler:

☝️ Vinnaren får en The Sleepy Svea 180×200 cm, bäddmadrass, sängben, gavel och leverans, värde: 52.345 kr

☝️ Du har hela maj på dig att rekrytera superhjältar. Den 31 maj 2024 är sista dagen att delta  i tävlingen. Då kommer vi på bed att börja räkna hjärtan/gilla-markeringar under tävlingsinlägget.

☝️ Den som har rekryterat flest sömnsuperhjältar/följare (vi räknar gilla-markeringar av kommentarer) – vinner vår tävling. (Blir det jämnt så skickar vi ut utslagsfrågor.)

☝️ Behöver du mer än en kommentar där du taggar dina superhjältekompisar? Inga problem, vi lägger ihop hjärtmarkeringarna från alla dina kommentarer under tävlingsinlägget.

☝️ Vi kommer kontrollera så att alla som är med och tävlar följer oss och att alla som hjärtar/gillar en kommentar också gör det.

☝️ Om tillräckligt många deltar i tävlingen kommer vi även att dela ut tröstpris.

☝️ Bor du i Göteborg, Stockholm eller Malmö så bjuder vi även på den lyxiga fullservice-leverans, då får du sängen inburen i sovrummet och monterad, allt emballage tas med och om du vill så tar vi även med din gamla säng så att du slipper åka till tippen.

☝️När du deltar i tävlingen åtar du dig att följa tävlingsreglerna. Fullständiga tävlingsregler hittar du här!

Tryck HÄR om du vill läsa mer om The Sleepy Svea – beds stolta instegsmodell. Det är en hållbar kvalitetssäng som passar de allra flesta, en riktig vardagshjälte. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor.

Stort lycka till, vi ser fram emot att få bädda ner en av er superhjältar i The Sleepy Svea och låta vinnaren få uppleva skillnaden med en bed-säng.

/Sömnsuperhjältarna på bed

Kontakta oss om du vill boka in en sängprovning, vill prata säng eller har några frågor.