Om bed

Beds mission

På Bed är vår mission att förvandla köpet av en säng till en spännande och rolig erfarenhet, full av personlig touch och nya möjligheter. Vi siktar på att bryta ny mark på sängmarknaden med våra exklusiva, handtillverkade sängar, skräddarsydda för att möta varje kunds unika behov och smak.

Genom vårt färgstarka och unika formspråk strävar vi efter att skapa en värld där varje köp är mer än bara en transaktion – det är en upplevelse. Vi vill inte bara förändra hur människor tänker på sin sömn, utan också hur de känner inför den plats där de spenderar en tredjedel av sitt liv.

Vårt åtagande är att leverera exceptionell komfort och stil, som speglar varje kunds unika personlighet och designpreferenser, samtidigt som vi håller vår process transparent, etisk och strömlinjeformad.

Hur började det?

Sömnvisionären och multientreprenören Robert Adolfsson är hjärnan och hjärtat bakom bed. Efter 25 år i branschen tröttnade han på gamla sanningar om sängar och sömn och följer nu drömmen om en sängbutik där det enbart säljs sängar som han själv komponerat, designat och drömt ihop.

Noggrant och med mycket omtanke har han tagit fram fem fantastiska sängmodeller. Och ingenting har lämnats åt slumpen.

Med en omisskännelig känsla för färg och form, sängbyggarhantverk, äventyr och noll rädsla för att ta ut svängarna lanserar han nu bed-konceptet. Det här är början på något stort.