Garantier

Ett tryggt sängköp

Det är en stor sak att köpa en ny säng. Vi är måna om att du som kund ska känna dig trygg i ditt beslut att köpa en bed-säng. Vi vet hur bra våra sängar är och när du ser våra garantier kommer du också att förstå det. Bed lever alltid upp till sina garantier – inget krångel!

100% komfortgaranti

Bed lämnar en generös 365 dagars komfortgaranti. Ibland matchar nämligen inte karta och verkligheten. Om du har sovit i din nya säng en period och upplever att den till exempel inte är tillräckligt följsam eller att du inte får det stöd du behöver från din bed-säng – då åtgärdar vi det.

Tillsammans med dig kommer vi fram till hur vi ska anpassa din bed-säng så att du upplever den komfort du behöver för att sova riktigt bekvämt. Man kan till exempel addera ett instick eller byta ut hela komfortmadrassen om det skulle behövas.

Den som sover i en bed-säng har alltså ett helt år på sig att känna efter om komforten fungerar för just dem. Skulle det vara så att du efter en period känner att du inte är nöjd med hur din bed-säng känns så kommer vi att hjälpa dig helt utan krångel.

Övriga garantier

Vi erbjuder 25 års garanti på ram- och fjäderbrott.

Du får också 5 års totalgaranti, den omfattar till exempel motorn i sängen och att klädsel och gavel håller måttet om till exempel en söm går upp. 

Bra att veta

Det kan ta upp till 9 veckor innan din kropp vänjer sig vid din nya säng.